Mekaniker Helsingør

Autohuset Helsingør er din lokale mekaniker i Helsingør

Bred vifte af ydelser inden for bilservice

Det er essentielt at vælge en mekaniker, du kan stole på, når du skal finde en mekaniker i Helsingør, der kan tage kærlig hånd om din bil. Hos Autohuset Helsingør passer vi på din bil, som var det vores egen, og du kan med ro i sindet overlade bilen til os, når den har brug for service, reparation eller lignende. Vi har over 10 års erfaring med mekanikerfaget, og du kan være sikker på professionelle og kvalitetsfyldte reparationer, når du tager bilen med ned på vores værksted i Helsingør.

Som mekaniker i Helsingør tilbyder vi et væld af ydelser. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Ønsker du vores hjælp til andre ydelser end ovenstående? Så tøv ikke med at kontakte os. Med vores store ekspertise er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Kompetent mekaniker i Helsingør

Hos os får du en mulighed for en lånebil

Vi forstår behovet for en bil i en travl hverdag. Når din bil har behov for at overnatte på vores værksted, tilbyder vi således en lånebil i mellemtiden til blot 149 kr. På den måde kan du fortsætte dagligdagens gøremål indtil din bil er klar igen. Det mener vi er god service. Uanset årsagen til, at din bil skal på værksted, sørger vi for en klar og ærlig dialog, så du hurtigt kan tage stilling til, om vi skal klare eventuelle reparationer. Hos os får du altid tre års garanti på både reservedele og ydelsen.

Vi kan også hjælpe dig, hvis din hybrid- eller elbil skal på værksted. Vores automekanikere er certificerede inden for el- og hybridbiler. Vi kan således varetage alle opgaver inden for el- og hybrid, både serviceeftersyn, overfladiske reparationer og mekaniske reparationer. Med dag-til-dag reparationer sørger vi for, at din bil bliver køreklar, så du hurtigt får din egen bil igen.

Kontakt din mekaniker i Helsingør

Er du på udkig efter en pålidelig og driftsikker mekaniker i Helsingør? Så tag forbi Autohuset Helsingør. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker. Hurtigt og effektivt.

Tag kontakt til os via telefon 54 33 33 00 eller benyt bookingsystemet her på hjemmesiden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kompetent og erfaren automekaniker i Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig automekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Hvorfor vælge os?

 • Mange års erfaring

  Med vores mange års erfaring inden for autobranchen er vores mekanikere og personale specialister på området.

 • Altid ordentligt arbejde

  Vi går op i, at vores arbejde er udført professionelt og vægter vores kunders mening højest.

 • God dialog med kunderne

  Vores kunder er vores første prioritet og vi vægter dermed en god kundedialog højt, for at få et godt samarbejde.

 • 3 års garanti

  Som kunde hos os får du altid 3 års garanti på vores ydelser, på den måde sikrer vi altid vores gode kundetilfredshed.