Dækskifte Helsingør

Kom ned på vores værksted og få foretaget dækskifte i Helsingør

Professionelt dækskifte i Helsingør

Det er vigtigt at få tilpasset sine dæk til årstiden. Især i et land som Danmark, hvor vinteren kan være ekstra hård. Her kan dækkene være afgørende for, om din bil har det optimale vejgreb og sikkerhed uanset køreforholdene.

Hos Autohuset Helsingør sørger vi for et hurtigt og effektivt dækskifte, når du har brug for dette. Hvad enten du har behov for sommer-, helårs- eller vinterdæk, kan vores uddannede bilmekanikere klare opgaven. Udover dækskifte kan vi også hjælpe med følgende services:

Skal du have hjælp til dækskifte i Helsingør eller nogle af de andre ovenstående opgaver? Så book din tid i dag. Vi sørger for, at dine dæk er korrekt monteret og afbalanceret.

Lad os hjælpe med dækskifte i Helsingør

Rådgivning og vejledning

Der findes rigtig mange forskellige dæk på markedet. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilke dæk, der er de rette for lige præcis din bil. Hvis du er i tvivl, hjælper vi gerne med at finde dæk, der passer til din bil. Vi klarer naturligvis også dit dækskifte, hvis du har dine egne dæk med.

Med det rette dæk på din bil øger du sikkerheden, når du kører på vejen. Derudover sparer du penge på brændstof, hvilket gavner miljøet. Du vil desuden opleve bedre køreegenskaber med nye kvalitetsdæk.

Kontakt os for dækskifte i Helsingør

Skal vi stå for en korrekt afbalancering og montering ved dit dækskifte? Så står vores automekanikere klar til at tage imod dig og din bil på vores værksted i Helsingør.

Kontakt os via telefon 54 33 33 00 eller send en mail til info@dbph.dk. Du kan også benytte kontaktformularen eller bookingsystemet her på hjemmesiden. Benytter du kontaktformularen, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kompetent og erfaren automekaniker i Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig automekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Hvorfor vælge os?

 • Mange års erfaring

  Med vores mange års erfaring inden for autobranchen er vores mekanikere og personale specialister på området.

 • Altid ordentligt arbejde

  Vi går op i, at vores arbejde er udført professionelt og vægter vores kunders mening højest.

 • God dialog med kunderne

  Vores kunder er vores første prioritet og vi vægter dermed en god kundedialog højt, for at få et godt samarbejde.

 • 3 års garanti

  Som kunde hos os får du altid 3 års garanti på vores ydelser, på den måde sikrer vi altid vores gode kundetilfredshed.