Bilværksted Helsingør

Vi er dit pålidelige bilværksted i Helsingør

Kvalitet og ekspertise i højsædet

På vores bilværksted i Helsingør får du høj kvalitet og god service. Med mere end 10 års erfaring fra branchen garanterer vi professionelt og effektivt arbejde. Vores automekanikere er alle uddannede, og de kommer gerne med gode råd til, hvordan du plejer din bil bedst muligt. Vi er klar til at ordne din bil, hvad enten det drejer sig om service, reparation eller noget tredje. Vi tilbyder følgende ydelser på vores bilværksted i Helsingør:

Hvis du skal bruge hjælp til anden bilservice end ovenstående, så fortvivl ikke. Vi kan nemlig også hjælpe med andre opgaver end ovenstående.

Dit bilværksted i Helsingør

Et bilværksted i Helsingør for alle bilmærker

Vi har erfaring med alle bilmærker. Du kan derfor med ro i sindet booke en tid på vores bilværksted i Helsingør uanset hvilken bil, du har. Vi er samtidig også certificeret til at reparere og servicere hybrid- og elbiler. Vores mekanikere bliver løbende efteruddannet, så de er opdateret med de seneste metoder og teknikker inden for området.

Vi har tre års garanti på alle reservedele og ydelser. Det er din garanti for godt håndværk og arbejde af høj kvalitet. Vi sørger for at tage en god dialog med dig, hvor åbenhed og ærlighed altid vil være et vigtigt punkt for os. Det er vigtigt for os, at du kan stole på os og vores arbejde. Vores anbefalinger vil derfor altid være med fuld transparens og med fokus på din og andre trafikanters sikkerhed.

Kom ned på vores bilværksted i Helsingør

Skal du have din bil på værksted? Så vælg Autohuset Helsingør. Vi har dag-til-dag reparationer og garanterer en hurtig, professionel og effektiv proces. Ret henvendelse til os på telefon 54 33 33 00 eller benyt bookingformularen her på siden.

Kompetent og erfaren automekaniker i Helsingør

Hvis du søger en erfaren og dygtig automekaniker i Helsingør, så er Autohuset Helsingør et oplagt valg. Vores autoværksted i Helsingør er meget velanset, og vi har en bred erfaring inden for en lang række bilmærker og reparationstyper.

Hvorfor vælge os?

 • Mange års erfaring

  Med vores mange års erfaring inden for autobranchen er vores mekanikere og personale specialister på området.

 • Altid ordentligt arbejde

  Vi går op i, at vores arbejde er udført professionelt og vægter vores kunders mening højest.

 • God dialog med kunderne

  Vores kunder er vores første prioritet og vi vægter dermed en god kundedialog højt, for at få et godt samarbejde.

 • 3 års garanti

  Som kunde hos os får du altid 3 års garanti på vores ydelser, på den måde sikrer vi altid vores gode kundetilfredshed.